Flotte resultater ved Køge Youth Masters 2024

af | 6. mar. 2024 | Ungdom

I løbet af de seneste uger er et af Europas største ungdomsstævner løbet af stablen i vores egen hjemmehal i Køge. Det betød derfor, at Ravnsborg også var flot repræsenteret på startlisterne, men også i søndagens finaler.

Ravnsborg havde derfor hele 9 deltagere med til søndagens første finale steps fordelt på 3 ud af de 4 kategorier. Heraf klarede 2 af dem sig helt til top 4 semifinalerne.

Bertram Pedersen endte på en flot 3.-4. plads i Category 1, da han desværre tabte semifinalen til Valdemar Möller fra Sverige.

Jonas Iversen klarede sig hele vejen til finalen ved hjælp af flotte resultater, og han sluttede ikke der. Jonas vandt nemlig overbevisende 2-0 i finalen mod Milan Scheffer og er derfor vinder af Køge Youth Masters i Category 4.
Kæmpe stort tillykke med sejren til Jonas!