Holdturnering 2022/2023 er færdigspillet

af | 15. maj. 2023 | Klubben

I denne weekend blev de sidste kampe hos seniorerne færdigspillet og holdturneringen for sæson 2022/2023 er derfor nu afgjort for både ungdom og senior.

Heraf har Ravnsborg vundet medaljer ved både seniorer og ungdom! Kæmpe stort tillykke til alle spillere, som har spillet kampe i denne sæson!

Resultater i seniorafdelingen:

Damerne:

I Øst Damer Række 2 har Ravnsborg leveret en masse sejre i sæsonen som i lørdags betød, at damerne kunne få guldmedaljerne om halsen med hele 104 point i sæsonen. Kæmpe stort tillykke med guldmedaljerne.

I dameligaen har ligaholdet spillet sig videre til slutspillet med en meget sikker 4. plads. Damerne skal derfor spille om medaljerne d. 24-25 juni i Aalborg, hvor de spiller semifinale mod Stenhuset. Masser af held og lykke til slutspillet.

Herrerne:

Ligaherrerne har kæmpet bragt, men spillede sig i denne sæson til en 6. plads. Derudover er Ravnsborg det bedst rangerede hold fra Øst i herreligaen i år.

I 1. divisionen var det desværre kun 1 sølle point som manglede for, at herrerne kunne hænge en bronzemedalje om halsen. Herrerne endte derfor på en flot 4. plads.

I 3. division har herreholdet spillet sig til en 5. plads.

Resultater i ungdomsafdelingen:

I ungdomsligaen kunne vores dygtige spillere endnu engang hænge guldmedaljer om halsen! Efter flotte præstationer hele sæsonen blev Ravnsborgs ungdomsligahold Danmarksmestre for andet år i træk. Kæmpe stort tillykke med guldmedaljerne.

I Øst Rækken for puslinge endte Ravnsborg på en 4. plads.

Ravnsborg har flere ungdomshold med i Øst Række Ungdom Pulje 1 og Pulje 2.

I Pulje 1 endte begge Ravnsborgs hold med medaljer, hvor det her blev til sølv og bronze – stort tillykke!

I Pulje 2 blev det meget tæt mellem de to Ravnsborg hold, men her endte Ravnsborg med en bronzemedalje og en 4. plads – rigtig godt kæmpet!

Kæmpe stort tillykke med alle placeringerne og medaljerne til Ravnsborgs hold! Vi glæder os til næste sæson.